Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través del web municipal o de forma presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania fins al dilluns 14 de desembre

IBI Monomarentals i Monoparentals 2020Un any més, l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac obre una convocatòria d’ajuts econòmics específics per a les famílies monomarentals i monoparentals del municipi. Dins de les competències municipals de prevenció i atenció a les famílies, l’Àrea proposa donar suport en el pagament de l’Impost de Béns Immobles (IBI) de l’habitatge habitual.

La subvenció, que es va posar en marxa l’any 2016, preveu un ajut màxim del 40% de l’impost de l’any 2020. Per a accedir-hi, les famílies han de tenir el carnet vigent o en tràmit de família monoparental i han de viure i estar empadronades a Caldes d’Estrac, concretament a l’immoble del qual es demana la subvenció. Així doncs, les famílies beneficiàries poden ser propietàries, copropietàries, usufructuàries de l’habitatge o llogateres que suportin el pagament de l’IBI. «Aquesta bonificació neix de la voluntat de l’Àrea d’Acció Social de garantir la no discriminació respecte a les famílies nombroses que per altres normatives ja tenen contemplada una bonificació de l’IBI», explica la regidora d’Acció Social, Laura Aloy.

El període per a presentar les sol·licituds comença avui, dimecres 2 de desembre, i s’allargarà fins al pròxim dilluns 14 de desembre. Els tràmits es poden fer telemàticament a través del web municipal o de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Sol·licitud IBI Monomarentals i Monoparentals

Sol·licitud IBI Monomarentals i Monoparentals

Fitxer: Sol_licitud_Subvencio_families_monomarentals_i_monoparentals_per_l_IBI.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 122.94 kB

Informació publicada el 2 de desembre de 2020