Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dissabte, 5 de desembre de 2020  -  5 h tarda
Participa en la nova jornada de donació de sang!
El pròxim dissabte 5 de desembre, l'Ajuntament acollirà la campanya de 17 a 21 hores a la Sala Cultural. Per a donar sang, cal reservar hora prèviament a donarsang.gencat.cat

Jornada de donació de sang Desembre 2020El Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat, amb el suport de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, organitzaran una nova jornada de donació de sang al municipi el pròxim dissabte 5 de desembre. Les donacions es faran de 17 a 21 hores a la Sala Cultural, situada al primer pis del consistori. En tot moment, se seguirà un estricte protocol de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19.

L'Ajuntament anima els veïns i veïnes a apropar-se i participar-hi, ja que les donacions de sang a l'hivern són essencials per a incrementar les reserves després de la baixada dels mesos d´estiu i a causa de l'excepcionalitat d´aquest any 2020.

Per a participar en la jornada, cal reservar hora prèviament a www.donarsang.gencat.cat.

Els requisits per a poder fer-ho són: tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any i els homes un màxim de quatre. És important que entre donació i donació hagin passat un mínim de dos mesos. Per últim, si s'ha patit la Covid-19 o s'ha estat en contacte amb algú que l'hagi patit, cal esperar-se un mes.

Lloc: Sala Cultural
Organitza: Banc de Sang - Àrea de Salut (Ajuntament de Caldes d'Estrac)
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05