Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Comunicat sobre la gestió i futur del complex esportiu municipal
El proper 20 de desembre finalitza la concessió de la gestió del complex esportiu municipal atorgada a l'empresa SIGE Sport, que inclou el gimnàs, la piscina municipal, el rocòdrom, i el bar-restaurant. En aquest sentit, l'Ajuntament informa del següent:
  • Tal com preveu el contracte, la gestió del complex esportiu municipal per part de l’empresa SIGE Sport finalitza aquest any 2020 i, en concret, el pròxim 20 de desembre després de la pròrroga concedida al mes d’abril d’aquest any. A partir d’aquesta data l’Ajuntament recuperarà la gestió de l’equipament i està estudiant la millor fórmula de gestió i usos per a l’equipament.
  • Actualment, i segons les dades que la mateixa empresa proporciona de manera mensual al consistori per a formalitzar la  bonificació que els hi correspon, el servei compta amb menys de 20 persones abonades veïnes de Caldes d’Estrac; situació que preocupa a l’Ajuntament i que implica valorar si la gestió que ha estat duent a terme l’empresa concessionària ha estat correcte i quins errors s’han comès per tal de revertir-los en el futur. Cal tenir en compte que, a diferència del que preveia el contracte, tant el rocòdrom com el bar-restaurant no estan actius ja que l’empresa no està oferint aquests dos serveis.
  • Des de govern tampoc es pot obviar el fet de que l’empresa concessionària hagi portat a contenciós el pagament del reequilibri econòmic després que tant assessors jurídics de la casa com externs hagin conclòs que no correspon.
  • En el marc del Ple municipal celebrat el dilluns 30 de novembre, l’equip de govern es va reafirmar davant la resta de grups municipals en la decisió de que es procedirà a la reversió del servei del complex esportiu i que l’Ajuntament en recuperarà la gestió; el que també es va comunicar a l’empresa el passat 1 de desembre de manera formal, tot i que aquesta era prou coneixedora dels terminis de la pròrroga derivada de la situació provocada per la Covid19 i que ja havia manifestat per escrit el passat 5 d’octubre la seva voluntat de no seguir donant el servei més enllà d’aquesta data . De la mateixa manera es va constatar que la voluntat de l’equip de govern és trobar una fórmula sostenible per a la gestió d’aquests espais, per això, en aquest moment s’estan efectuant els treballs d’anàlisi jurídics i econòmics corresponents.
  • En aquesta darrera línia, l’Ajuntament avança que una de les opcions que l’equip de govern està avaluant, conjuntament amb el Servei Català de la Salut, i vista la virulència en que l’actual situació de pandèmia altera l’esdevenir municipal, és la de convertir la planta superior de l’equipament en la ubicació del nou CAP, ja que es tracta d’un dels pocs espais municipals que compliria amb els requeriments que arriben des de Salut.
  • El plantejament de l’equip de govern passa per mantenir i millorar la gestió dels serveis de gimnàs, piscina i rocòdrom tot dotant aquests espais de la seguretat necessària en el context de pandèmia actual i, al mateix temps, transformar l’actual planta, que per contracte hauria d’haver estat dedicada al bar-restaurant, en el nou Centre d’Atenció Primària.
  • Per tant, l’Ajuntament està treballant amb l’objectiu d’optimitzar al màxim les instal·lacions municipals i, alhora, poder oferir en el futur un millor servei als abonats amb la finalitat que el complex esportiu sigui un espai segur i sostenible així com resoldre el problema de la nova ubicació del CAP i poder donar resposta a les diferents demandes de la major part de la població caldenca.
Informació publicada el 5 de desembre de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05