Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Bona acollida de les primeres propostes de l'agenda cultural de desembre i gener
El passat cap de setmana, els veïns i veïnes van poder gaudir de cinc petites càpsules culturals a diferents espais del poble seguint un estricte protocol de seguretat

Agenda Nadal 2020El passat divendres, Caldes va donar el tret de sortida a l’agenda cultural de desembre i gener. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament va programar petites càpsules culturals a diversos racons del poble amb la voluntat de donar suport al món de la cultura i dinamitzar la vida social i cultural de la vila d’acord amb les possibilitats permeses per l’actual situació sanitària. «La resposta dels caldencs i caldenques ha estat fantàstica. Grans i petits han gaudit amb les propostes programades i dissenyades per a tots els gustos. Els dies previs, les inscripcions es van omplir amb rapidesa i, durant les activitats, la població ha respectat escrupolosament les mesures de seguretat establertes», explica el regidor de Cultura, David Salvà.

Les activitats van començar amb la sessió de mapping infantil, que va comptar amb la participació de l’Escola Sagrada Família i l’Escola Bressol i va omplir de colors la façana del consistori. El cap de setmana, l’espectacle infantil Animalia a càrrec de Sàndal Produccions, el concert del grup Sukarije a Can Muntanyà i l’obra de teatre P.A.U. Paisatges Als Ulls a la Sala Cultural van ser un èxit. Però, sense dubtes, l’espectacle pirotècnic amb motiu dels 30 anys de l’Astharoth va ser la proposta estrella. Gràcies als Diables d’Estrac i al pirotècnic Rafael Garcia, el municipi va viure un castell de focs sorprenent des de tres punts del poble. «Vull agrair la implicació i entrega als Diables d’Estrac, així com a la Fundació Amics del Teatre i a l’Associació Cultural Camí Ral 39 Cultura i Verdura, per ajudar-nos a oferir aquestes petites propostes als caldencs i caldenques», afirma Salvà.

La vida cultural a Caldes, però, no s’atura i durant les properes setmanes, l’agenda de desembre i gener preveu noves càpsules en petit format. Aquest diumenge, la Sala Cultural acollirà l’obra de teatre infantil ‘Quimera’ de la mà de la Guilla Teatre (aforament complet).

Al gener, els petits es divertiran amb la visita dels carters reials, que escortats per la Policia Local recorreran l’Esplanada de Can Muntanyà, la Riera de Caldes i el Parc Joan Maragall, i amb la recepció de Ses Majestats d’Orient, que enguany es farà a la Sala Cultural. Per la seva part, el jovent podrà participar en un divertit joc d'escapisme a càrrec de OA2 Produccions.

Per a gaudir de totes aquestes propostes, és imprescindible reservar plaça prèviament enviant un correu electrònic a cdst.cultura@caldetes.cat o trucant al 93 791 00 05. A més, el dia de l’espectacle, caldrà seguir totes les mesures de seguretat i prevenció individual i col·lectiva: ús obligatori de la mascareta, rentat de mans i manteniment de la distància de seguretat. Així mateix, l’aforament serà limitat i un cop assolit, no es permetrà l’accés.

En aquest sentit, es demana als veïns i veïnes que, si finalment no poden assistir a les activitats, avisin amb antelació a l’equip de l’Àrea de Cultura, ja que d’aquesta manera una altra persona podrà anar a l’acte. Així mateix, l’Àrea de Cultura afirma que millorarà el sistema de recepció de correus electrònics per garantir una correcta atenció a tota la població.

Consulta el programa d’actes complet:

Agenda Cultural de Desembre i Gener

Agenda Cultural de Desembre i Gener

Fitxer: 03_AGENDA_NADAL_20.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.39 MB

Llegeix les mesures i recomanacions de seguretat:

Mesures i recomanacions de seguretat

Mesures i recomanacions de seguretat

Fitxer: 01_CALDES_NADAL_20_COVID19.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 532.71 kB

Informació publicada el 15 de desembre de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05