Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Nous treballs de neteja i desbrossament de camins al Parc de Can Muntanyà
L'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha portat a terme diverses actuacions a l'espai natural per tal de prevenir els incendis forestals

Can MuntanyàEn el marc del pla municipal de prevenció d’incendis forestals, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha impulsat diferents intervencions per arranjar els camins de la zona de Can Muntanyà. Aquestes actuacions de neteja i desbrossament dels camins del parc s’han portat a terme durant les darreres setmanes amb la voluntat de preparar l’espai abans de l’època de màxim risc d’incendi forestal. L’empresa que ha realitzat els treballs ha estat CEO, la mateixa companyia que duu a terme de manera regular les tasques de manteniment dels parcs i jardins municipals.

Can Muntanyà

En la mateixa línia d’actuació per a la prevenció dels incendis, la Diputació de Barcelona també dona suport en la tasca d’establiment d’una òptima xarxa viària i la disposició de punts d’aigua per garantir el trànsit i l’abastiment dels mitjans terrestres i aeris.

Can MuntanyàLa voluntat de les dues administracions és assolir la màxima cobertura territorial possible i preparar el municipi per als mesos de primavera i estiu, els més perillosos de tot l’any pel que fa als incendis forestals al territori.

Informació publicada el 23 de desembre de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05