Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Punt d'Informació i Assessorament Juvenil del municipi continua obert
D'acord amb les darreres restriccions per a contenir la pandèmia establertes per les autoritats sanitàries, l'Espai Jove seguirà tancat fins al pròxim diumenge 7 de febrer

Espai JoveAmb la voluntat d’aturar l’alt ritme de contagis de la Covid-19 a tot el territori, el PROCICAT ha allargat les mesures per a contenir la pandèmia dues setmanes més. En aquest sentit, han quedat suspeses totes les activitats de lleure infantil i juvenil fins al pròxim diumenge 7 de febrer. Per aquest motiu, durant aquestes setmanes, l’Espai Jove de Caldes d’Estrac no podrà organitzar activitats presencials amb el jovent ni tampoc podrà obrir els espais de trobada i dinamització.

Únicament, el Punt d’Informació i Assessorament Juvenil (PIAJ) continuarà obert amb cita prèvia i oferint una atenció individualitzada. Els caldencs i caldenques que necessitin consell o tinguin dubtes sobre temes laborals, formatius, de salut o qualsevol altre assumpte poden enviar un correu electrònic demanant cita prèvia a cdst.espaijove@caldetes.cat. Les trobades es faran de dimecres a divendres de 17 a 20 hores. Aquest servei també inclou poder fer ús dels ordinadors i de la connexió a Internet, així com la impressió gratuïta de deu fulls a la setmana per aquelles persones que ho necessitin per temes laborals o formatius.

«Tot i les dificultats del moment, el PIAJ vol ser un espai on els nois i les noies del municipi trobin assessorament i acompanyament en el seu creixement personal i social. Per això, animo al jovent que, per exemple, necessiti suport en la recerca de feina o tingui preguntes al voltant de la situació sanitària a contactar-hi», explica el regidor de Joventut, David Salvà.

Informació publicada el 25 de gener de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05