Ajuntament de
Caldes d'Estrac
D'acord amb les darreres restriccions per a contenir la pandŔmia establertes per les autoritats sanitÓries, l'Espai Jove seguirÓ tancat fins al pr˛xim diumenge 7 de febrer

Espai JoveAmb la voluntat d’aturar l’alt ritme de contagis de la Covid-19 a tot el territori, el PROCICAT ha allargat les mesures per a contenir la pandŔmia dues setmanes mÚs. En aquest sentit, han quedat suspeses totes les activitats de lleure infantil i juvenil fins al pr˛xim diumenge 7 de febrer. Per aquest motiu, durant aquestes setmanes, l’Espai Jove de Caldes d’Estrac no podrÓ organitzar activitats presencials amb el jovent ni tampoc podrÓ obrir els espais de trobada i dinamitzaciˇ.

┌nicament, el Punt d’Informaciˇ i Assessorament Juvenil (PIAJ) continuarÓ obert amb cita prŔvia i oferint una atenciˇ individualitzada. Els caldencs i caldenques que necessitin consell o tinguin dubtes sobre temes laborals, formatius, de salut o qualsevol altre assumpte poden enviar un correu electr˛nic demanant cita prŔvia a cdst.espaijove@caldetes.cat. Les trobades es faran de dimecres a divendres de 17 a 20 hores. Aquest servei tambÚ inclou poder fer ˙s dels ordinadors i de la connexiˇ a Internet, aixÝ com la impressiˇ gratu´ta de deu fulls a la setmana per aquelles persones que ho necessitin per temes laborals o formatius.

źTot i les dificultats del moment, el PIAJ vol ser un espai on els nois i les noies del municipi trobin assessorament i acompanyament en el seu creixement personal i social. Per aix˛, animo al jovent que, per exemple, necessiti suport en la recerca de feina o tingui preguntes al voltant de la situaciˇ sanitÓria a contactar-hi╗, explica el regidor de Joventut, David SalvÓ.

Informaciˇ publicada el 25 de gener de 2021