Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac presenta una nova edició del popular Concurs de Carnaval adaptada a la situació actual i amb diferents premis valorats en 750 euros

Carnaval 2021Caldes escalfa els motors per gaudir, un any més, de la setmana de la disbauxa. El Rei Carnestoltes i l’Àrea de Cultura i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac han repensat el popular Concurs de Carnaval i han dissenyat una proposta adaptada a la situació actual, marcada per les restriccions de mobilitat i l’emergència sanitària. «El Carnaval és una data molt assenyalada als calendaris dels caldencs i les caldenques. Per aquest motiu, aquest any, tot i la difícil situació que vivim, no hem volgut deixar passar l’oportunitat d’omplir les nostres vides d’una mica de diversió, bogeria i irracionalitat», explica el regidor de Cultura, David Salvà.

Enguany, el consistori trasllada el reeixit Concurs de Carnaval a les xarxes socials. El nou certamen contempla cinc categories de participació: millor disfressa de bombolla familiar, millor disfressa individual infantil (0-11 anys), millor disfressa individual juvenil (12-17 anys), millor disfressa individual adult (a partir dels 18 anys) i millor vídeo-ball. En aquest sentit, el concurs preveu un premi de 150 euros per a cada categoria, que s’haurà de gastar íntegrament als establiments del poble amb la voluntat de continuar donant suport al teixit comercial i productiu caldenc.

Les disfresses seran de temàtica lliure, però, en cap cas, discriminatòries, vexatòries, sexistes, homòfobes o de caràcter ofensiu i irrespectuós. Així mateix, una mateixa persona no podrà participar en més d’una proposta, a excepció de la categoria vídeo-ball. En el cas de la categoria millor disfressa de bombolla familiar, caldrà mantenir una certa harmonia del conjunt, és a dir, unes característiques similars a una comparsa. Pel que fa a la categoria vídeo-ball, hi podran participar un màxim de sis persones i la gravació no podrà superar els dos minuts.

Per a participar-hi, cal inscriure’s de forma telemàtica a través d’aquest formulari. La data límit per fer-ho és el divendres 12 de febrer. Els dies 13 i 14 de febrer, els caldencs i caldenques hauran de penjar les fotografies més divertides i els vídeos més esbojarrats a Facebook, Instagram i Tik Tok, fent servir el hashtag #carnavaldestrac21 i etiquetant a @caldetes_jove i @ajcaldetes.

Bases del Concurs de Carnaval 2021

Bases del Concurs de Carnaval 2021

Fitxer: 20210203_Uns_altres_Bases_de_convocatoria_VI_Concurs_de_disfresses_de_Caldes_d_Estrac_2021_a_les_Xarxes_Socials.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 463.27 kB

Informació publicada el 4 de febrer de 2021