Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Òscar Baró, nou alcalde de Caldes d'Estrac
Baró ha estat escollit amb els vots d'Esquerra Republicana de Catalunya i del Partit dels Socialistes de Catalunya

Òscar BaróAquest migdia, el Ple de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha escollit Òscar Baró com a nou alcalde del municipi gràcies als vots favorables dels quatre regidors d’Esquerra Republicana de Catalunya i dels tres regidors del Partit dels Socialistes de Catalunya. A causa de la delicada situació sanitària, el Ple municipal extraordinari urgent s’ha celebrat mig presencial. En concret, l’alcalde en funcions fins aquest migdia, Joan Baró, i el nou alcalde, Òscar Baró, han participat en la sessió plenària de manera presencial des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac per tal de poder fer oficialment l’entrega de la vara, com ho estipula la llei. La resta de regidors i regidores s’han connectat a la sessió de manera telemàtica.

També, la ciutadania ha pogut seguir en directe la sessió plenària a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. L’excepcionalitat del moment ha fet que la votació del nou alcalde s’hagi fet de manera nominativa, després d’acordar-ho prèviament tots els grups municipals.

Òscar Baró d’Esquerra Republicana de Catalunya, que ha estat segon tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Turisme i Medi Ambient des del 2016, agafa el relleu de l’alcaldia després de la renúncia la setmana passada de l’alcaldessa Rosa Pou. «Agraeixo enormement la feina feta per la Rosa. El full de ruta de l’equip de govern continuarà sent el mateix i marcarà tots els nostres passos. Entomo aquest nou repte amb empenta i moltes ganes de consolidar tots els projectes que tenim en marxa amb l’objectiu de millorar el nostre petit gran poble», afirma Baró.

Informació publicada el 5 de febrer de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05