Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Nou seminari dirigit a negocis del sector comercial de Les 3 Viles
En el marc del cicle de formacions del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia', la sessió s'impartirà els dies 17 i 24 d'octubre al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt

TTTEl projecte 'Treball, Talent i Tecnologia' presenta un nou seminari sectorial que buscarà ajudar a millorar la competitivitat dels negocis del sector comercial de Les 3 Viles. El Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt acollirà, el pròxim dilluns 17 d’octubre, de 13.30 a 16.30 hores (amb pica-pica per dinar), la primera part d’una trobada per a empreses en la qual Serhs abordarà els avantatges de la digitalització de documents i Magnètic aprofundirà en les claus de les vendes, del màrqueting i de les noves tecnologies. La segona part es farà el pròxim dilluns 24 d’octubre, de 13.30 a 16.30 hores (amb pica-pica per dinar), i, en aquesta ocasió, Cloud Gaia facilitarà a les persones participants diverses eines per a fidelitzar la clientela.

Les persones interessades a participar-hi es poden apuntar en aquest enllaç.

En total, el cicle inclou quatre seminaris sectorials amb la voluntat d’impulsar la transformació digital del teixit empresarial, promoure el creixement sostenible i millorar la competitivitat dels negocis de Les 3 Viles.

El programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’ està impulsat pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l'entitat FAGEM.

Informació publicada el 7 d'octubre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05