Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tres establiments de Caldes revaliden la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle
És una certificació que entrega el Consorci de Promoció Turística del Maresme.

El Balneari de Caldes d’Estrac, els apartaments Voralmar i l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament han obtingut de nou el distintiu Biosphere Sustainable Lifestyle, per la seva aposta per la qualitat i la sostenibilitat turística.

En un acte celebrat a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella el passat dimarts 13 de febrer, el Consorci de Promoció Turística del Maresme va fer entrega de les certificacions Biosphere. En el cas de Caldes, els tres establiments han renovat la seva certificació, tal com ja van ser distingits l’any 2023, i han rebut un merescut reconeixement pel seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat turística i amb el seguiment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La regidora de Turisme, Marta Romero, va recollir les certificacions atorgades a l’Oficina de Turisme i va manifestar que “estem treballant per ajudar a augmentar la competitivitat de les empreses turístiques del municipi, per això, participar en programes com aquest contribueix significativament a millorar en la gestió mediambiental i la protecció del patrimoni cultural del poble i del conjunt de la comarca”.

Un segell que evidencia compromís per la sostenibilitat

La comarca compta amb 100 empreses turístiques, serveis públics i destinacions certificades amb el compromís per la sostenibilitat turística Biosphere i 61 Punts d'Informació Turística que fan la funció de prescriptors del Maresme.

El Biosphere és un segell del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), liderat a la província per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i gestionat a la comarca pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El certificat reconeix la feina feta en matèria de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció del client. 

El distintiu també reconeix la implicació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats per l’Assemblea de les Nacions Unides i que marcaran l’acció global fins a l’any 2030. Els 17 objectius posen el focus en aspectes de vital importància per al futur del planeta, com l’acció climàtica, l’aigua, la vida submarina, la vida terrestre o l’energia.

Empreses i serveis turístics: voleu aconseguir el vostre distintiu?

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, es fa una crida a empreses i serveis turístics del municipi a conèixer les característiques, els beneficis i els processos d’inscripció per rebre aquest distintiu de cara a l’any vinent. 

Per tal de rebre tota la informació detallada, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha programat dues sessions informatives online en què es presentaran els programes de qualitat turística per avui, dijous 22 de febrer, de 9:30 a 11 h, i per al dimecres 28 de febrer, de 9:30 a 11 h.

Per poder assistir-hi, cal omplir aquest formulari d’inscripció. En cas d'estar interessats/des i no poder participar en cap d'aquestes sessions, també podeu respondre el formulari i des de l’organisme comarcal contactaran amb vosaltres per facilitar-vos tota la informació.

Biosphere

Informació publicada el 22 de febrer de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05