Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Escola: treball d'emocions amb el suport de gossos
Es pretén potenciar les habilitats de comunicació i relació de l´alumnat, mentre milloren la seva autoestima i autonomia.

Els alumnes de sisè de primària de l'Escola Sagrada Família participen en una experiència única durant el segon trimestre del curs, treballant activament les seves emocions amb el suport de dos gossos. Acompanyats pel "mestre pelut" i amb la col·laboració de la psicòloga i educadora de Serveis Socials, estan descobrint un nou món d'aprenentatge i creixement personal. Alhora, adquireixen un millor coneixement de les seves pròpies emocions i les dels altres, així com desenvolupar la capacitat de controlar-les de manera efectiva.

Per mitjà de les interaccions amb els gossos, l’alumnat també està treballant a millorar les seves relacions i habilitats socials, com l'empatia i l'interès pels altres. Ho fan mitjançant activitats motrius específiques amb els animals, com ara acariciar-los o passejar, incentivant així el sentit de la responsabilitat i les habilitats de lleure dels alumnes.

Aquest projecte, que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, no només ofereix una experiència educativa innovadora, sinó que també és una oportunitat per al desenvolupament integral dels nens i nenes de l’escola de Caldes.

Emocions gossos

Informació publicada el 22 de febrer de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05