Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tot preparat per a la 34a edició de la Cursa Popular
Tindrà lloc el 24 de març per recorreguts de les Tres Viles.

L'Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de Gesport i dels Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, prepara una nova edició de la Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles 10K.

Organitzada per primera vegada l’any 1982, aquesta emblemàtica prova esportiva ha esdevingut tota una tradició i captiva corredors, corredores i espectadors de tot el territori maresmenc i català. Enguany, la cursa serà el diumenge 24 de març i les inscripcions romandran obertes fins a les 9 h del dijous 21 de març o en arribar a les 600 persones inscrites. S’hi poden apuntar a través d’aquest enllaç persones majors de 16 anys, que rebran un regal commemoratiu per la seva participació. 

Igualment com en les darreres edicions, la Cursa transcorrerà vora del mar, tot fent incursions pels principals carrers del municipi i passant també per Llavaneres i Sant Vicenç. Amb l’Esplanada Can Muntanyà com a punt de sortida i d'arribada, l’experiència promet ser, una vegada més, inoblidable per a totes les persones participants. La cursa, a més, serà prova oficial del Circuit Maresmenc de Curses 2024 promoguda per Gesport i Championchip.

En finalitzar, l’organització durà a terme la tradicional entrega de premis per a les diferents categories participants. A més, també es farà un sorteig de regals procedents d'entitats, comerços i establiments col·laboradors.

On dormir i menjar a Caldes d’Estrac

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac anima a tothom a unir-se a aquesta emocionant aventura esportiva i formar part de la 34a edició de la Cursa de Caldes 3 Viles 10K. 

Per a les persones participants que decideixin passar un cap de setmana complet a la localitat o simplement vulguin gaudir de la jornada de diumenge, es recomana explorar els allotjaments i restaurants locals que trobareu al web municipal. Confort, gastronomia, esport i natura en una jornada única per a participants i visitants.

Cursa 3 Viles

Informació publicada el 28 de febrer de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05