Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
"Hola, ja soc aquí": la càlida i carinyosa benvinguda als nadons de 2023
Es tracta d'una iniciativa municipal per acompanyar les famílies i els nounats durant els seus primers mesos de vida.

L’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat consolida el projecte 'Hola, ja soc aquí', una proposta per acompanyar les famílies durant els primers mesos de vida dels seus fills i filles i proposa també noves activitats emmarcades en aquesta iniciativa.

El passat dissabte 3 de febrer va viure el moment més especial amb la realització de la foto grupal dels nadons nascuts al llarg del 2023. L'acte va servir també per reunir les diferents famílies i establir coneixences i connexions significatives. D’aquesta trobada, de fet, va sorgir la idea de crear un espai de criança perquè les famílies es puguin trobar regularment i compartir les seves experiències. En aquest sentit, l'Ajuntament ja hi està treballant.

Les famílies participants en la jornada rebran una còpia de la fotografia grupal, que també serà immortalitzada a la Biblioteca Can Milans dins del llibre dedicat als nadons, convertint-se així en part de la història del municipi.

Bebitos

El dimarts 5 de març, ‘xerrada amb família’

En el marc d’aquesta iniciativa, es recorda que el projecte ‘Hola, ja soc aquí’ també inclou xerrades mensuals fins al juny. La segona sessió tindrà lloc el pròxim dimarts 5 de març, en horari de 16 a 17 hores. Estarà especialment enfocada a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i es durà a terme a l'Escola Bressol Sagrada Família.

Xerrades amb família

Informació publicada el 28 de febrer de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05