Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
A punt l'exposició ‘Carme Riera, una cosmogonia' a la Fundació Palau
La inauguració tindrà lloc el dissabte 2 de març, a les 12 hores.

El centre d’art exposarà del 2 de març al 19 de maig l’obra més recent de l’artista barcelonina ‘Carme Riera. Una cosmogonia’, una interessant mostra que es podrà visitar de forma gratuïta a la Sala Artigues fins al 19 de maig. La inauguració tindrà lloc el dissabte 2 de març, a les 12 hores.

Carme Riera ha marcat el seu camí artístic amb una exploració constant des dels seus inicis, conduint-la cap a una absoluta llibertat en l'aplicació dels procediments artístics. La seva obra, que es mou amb habilitat entre creacions pictòriques i alhora escultòriques, redefineix els límits entre la figuració i l'abstracció, confiant en la capacitat de la matèria com a generadora de formes.

En els darrers anys, Carme Riera ha realitzat notables contribucions al panorama artístic, especialment en el camp plàstic. Un dels seus treballs més rellevants ha estat l'exploració de l'estany i l'ús estratègic dels àcids per incorporar una dimensió cromàtica única a les seves creacions.

Aquests treballs, carregats de textures i colors profunds, emanen una poesia que s'entrelliga profundament amb temàtiques vinculades a la natura, l'astronomia, l'univers i la ciència. És aquesta intersecció entre la capacitat tècnica i la inspiració que es revelarà a la Fundació Palau en una exposició que promet captivar les persones assistents amb la riquesa visual i conceptual de l'art de Carme Riera.

Carme Riera

Informació publicada el 29 de febrer de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05