Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Fins el 15 de març per actualitzar la targeta bonificada del Bus C21
La gestió es pot fer de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores a l'OAC. El cost és de 3 euros.

L’Ajuntament de Caldes d’Estrac informa a totes les persones beneficiàries de la targeta del bus C-21 que cal fer la renovació 2024-2026 abans del 15 de març. Aquesta targeta tindrà una vigència de dos anys, quan es preveu que l’ATM hagi implementat ja la T-Mobilitat.

El tràmit es pot realitzar a l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores. Per a més informació, podeu trucar al 93 791 00 05.

La bonificació de la targeta del bus C-21

La targeta de transport permet, durant la seva vigència, utilitzar de forma il·limitada i gratuïta els serveis de transport públic urbà de Caldes d’Estrac. Aquest títol és personal, estant expressament prohibida la seva utilització per una altra persona que no sigui la titular.

Persones beneficiàries

  • Pensionistes majors de 65 anys; persones jubilades.
  • Persones que tinguin un grau de disminució igual o superior a 33%, que s’haurà d’acreditar mitjançant certificat expedit per l’ICS.

Condicions i ús

  • La targeta ha d’anar acompanyada amb el DNI/NIE/Passaport (o fotocòpia) per a la seva acreditació. Cada cop que s’accedeixi a un servei de transport s’haurà de validar la targeta.
  • El titular serà responsable de la seva conservació i correcta utilització, restant obligat a comunicar a l’Ajuntament, la seva pèrdua i/o subtracció de la targeta.
  • En cas de deteriorament de la targeta, l’usuari ho haurà de comunicar a l’Ajuntament.
  • En cas de pèrdua o robatori, el titular podrà sol·licitar com a màxim dues reedicions de la targeta i es farà contra el pagament dels costos establerts d’emissió i gestió. La data de caducitat serà la de la targeta inicial.
  • La utilització fraudulenta de la targeta comporta l’anul·lació immediata de la mateixa i la seva retirada per part de qualsevol empleat/ada de l’empresa de transport, sense perjudici de les responsabilitats legals que se’n puguin derivar i de la inhabilitació per a reedicions futures.

Bus C-21

Informació publicada el 29 de febrer de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05