Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament ofereix bonificacions de la taxa de recollida de la brossa
Les famílies que no superen el salari mínim interprofessional poden sol·licitar una reducció del 40% de la taxa, fins al divendres 15 de març

L’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) han posat en marxa aquesta convocatòria per ajudar a les famílies que ho necessitin.

A la bonificació del 40% hi poden optar les unitats familiars que no superin el salari mínim interprofessional —que enguany se situa en els 1.134 euros mensuals o els 15.876 euros anuals— i que estiguin empadronades.

Les famílies que poden sol·licitar-ho, presentant una instància específica a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) acompanyada del certificat de convivència, una fotocòpia del DNI de totes les persones que conviuen al domicili i una fotocòpia de la Declaració de la Renda i/o una autorització signada per tal que l’ORGT pugui sol·licitar les dades a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària.

En el cas de les persones que no estan obligades a fer la Declaració de la Renda, és convenient presentar el full d’Hisenda on s’especifica aquesta condició.  

La sol·licitud cal que sigui dirigida a l’Organisme de Gestió Tributària, ja que serà aquest organisme qui resolgui les peticions. Si l’ORGT aprova la sol·licitud, la quantitat a pagar comptarà amb el descompte del 40% de la taxa.

La data límit per a presentar-les és el divendres 15 de març.

Instància Brossa

Instància per a la reducció.

Fitxer: plantilla_sol.licitud_sense_any_i_autoritzacio__769_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 210.91 kB

Taxa residus reducció

Informació publicada el 4 de març de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05