Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
8 de març, Dia Internacional de les Dones
Convocades vàries activitats per a reivindicar la igualtat i el feminisme

Un any més, la ciutadania està cridada a reafirmar el seu compromís amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març. A tal efecte, l’Àrea de Serveis Socials i de la Dona de l’Ajuntament proposa diverses activitats lúdiques, culturals i reivindicatives per difondre la importància de la igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes, alhora que es posa en relleu i es valora el paper fonamental i essencial de les dones en la nostra societat.

El matí del divendres 8 de març, la Sala Polivalent de l'Espai Jove serà l'escenari a partir de les 10 hores de l'activitat 'Un Viatge en el Temps'. Tota la ciutadania està convidada a participar en aquesta experiència portant un objecte amb història i compartint les seves narratives personals. Les inscripcions es poden formalitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), al Casal de la Gent Gran (La Riera, 22 bis) o a través d'aquest formulari

Tot seguit, els actes seguiran a les 11:30 hores amb la lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones a la plaça de la Vila. Ja a la tarda, de 17 a 19 hores, el Dojo d'Aikido d'Estrac (l'antic Espai Jove) acollirà un taller de Defensa Personal. Aquesta es dirigeix a joves de 12 a 29 anys. Les inscripcions es poden dur a terme enviant un correu a cdst.espaijove@caldetes.cat o bé presencialment a l'Espai Jove.

Simultàniament, de 17 a 20 hores, la Sala Cultural proposa el taller ‘Dones de Foc’, a càrrec de Montse Moreno. Les places són limitades i cal realitzar inscripció prèvia de manera presencial a la Biblioteca de Caldes d’Estrac — Can Milans o bé trucant al 93 791 30 25.

L’endemà, el dissabte 6 d'abril, la Pèrgola de Can Muntanyà acollirà el darrer acte amb un Vermut Musical a partir de les 11:30 hores. L'actuació d'Ana Rossi oferirà a les persones assistents una experiència musical única acompanyada d'un petit refrigeri.

Amb aquest conjunt d'activitats, l'Ajuntament pretén ajudar a promoure la consciència crítica i reflexionar entorn de la igualtat de gènere. El consistori fa una crida a la ciutadania perquè es comprometi de manera activa i se sumi a la celebració del Dia Internacional de les Dones. La implicació de tothom és fonamental.

8M

Informació publicada el 5 de març de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05