Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Campanya d'ajuts al lloguer d'habitatges
Ja es poden demanar per a majors de 65 anys. A partir de l'11 de març també s'hi podran acollir els menors de 35.

La Generalitat de Catalunya ha obert el termini per sol·licitar les subvencions destinades a ajudar al pagament del lloguer. Són ajuts adreçats a persones que resideixen a Catalunya i que tinguin dificultats per fer front al pagament del seu arrendament.

Hi ha dues aportacions disponibles: una per a persones menors de 35 anys i una altra per a persones majors de 65 anys. La subvenció per a majors de 65 anys ja està oberta i es pot sol·licitar fins al 27 de març. En canvi, la subvenció per a menors de 35 anys s'obrirà l’11 de març i es podrà sol·licitar fins al 12 d’abril.

Per poder optar a aquests ajuts, és imprescindible complir amb els requisits establerts per la Generalitat de Catalunya. Entre altres, s'ha de ser titular del contracte de lloguer, no superar els 24.000 euros anuals a la unitat de convivència, i el preu de l'habitatge no pot ser superior a 900€ per als domicilis i 450€ en el cas de les habitacions. A més a més, els sol·licitants hauran de presentar una sèrie de documents per acreditar la seva situació econòmica i laboral.

Per obtenir més informació, es pot consultar la pàgina web de l'Agència Catalana de l'Habitatge

Les persones que sol·licitin l’ajut al lloguer ho poden fer:

  • per Internet, amb l’idCat mòbil, a través del web de l’Agència de l’Habitatge
  • presencialment al Consell Comarcal del Maresme de 9:00 h a 14:00 sense cita prèvia. 

S’ha d’aportar la sol·licitud de l’Ajut degudament complimentada juntament amb el contracte de lloguer, tots els rebuts de lloguer pagats de l’any 2024, la sol·licitud de la transferència bancària o equivalent per a pagaments i la declaració responsable d’ingressos si s’escau.

Ajuts lloguer

Informació publicada el 7 de març de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05