Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Diumenge, 21 d'abril de 2024  -  2/4 d'1 migdia
Presentació del llibre ‘Cor trencat. Mort i vida de Carles Sabater´
Fira d'Entitats i celebració aniversari de Josep Palau i Fabre

La Fundació Palau acull la presentació del llibre Cor trencat. Mort i vida de Carles Sabater de Pep Blay. L´actriu i cantant Dolo Beltran conversa amb l´autor, Pep Blay , lectura a càrrec de l´actriu Cris Solà i performance artístic d´Angel Maculet.

El periodista i escriptor Pep Blay (Tarragona, 1966) ha publicat Cor trencat. Mort i vida de Carles Sabater​ (Folch & Folch, 2024), una biografia novel·lada que recorre la vida, obra i mort de l´ídol dels 90 Carles Sabater, la carismàtica veu de Sau.

Carles Sabater, actor i cantant de Sau, deixava aquest món amb 36 anys i la seva desaparició deixava en xoc els seus companys, els seus amics, la seva família i els milers de seguidors que tenia. 25 anys després, Pep Blay es decideix a reconstruir els darrers mesos de la vida del cantant i actor barceloní. L´escriptor retroba persones i llocs en una recerca íntima de l´ídol caigut, per descobrir finalment què i com es va trencar el cor de Carles Sabater.

Entrada lliure

Aforament limitat. Cal fer inscripció al 93 791 35 93 o bé fp.info@fundaciopalau.cat

Aquest acte coincideix amb l´aniversari de Josep Palau i Fabre i amb la Fira d´entitats de Caldes d´Estrac que commemora la Diada de Sant Jordi i per aquests dos fets la Fundació Palau ofereix entrada gratuïta a les exposicions.

Lloc: Fundació Palau
Adreça: La Riera, 54
Organitza: Fundació Palau i Associació cultural Camí Ral 39
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05