Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
PARC MUNTANYĀ
 • can muntanyā

  El Parc Muntanyā estā situat a la falda sud del Puig Castellar. Antigament, el parc era el jardí de la casa d'Adolfo Montaņá, natural de Granollers que, en tornar de Cuba -al voltant del 1934- va comprar aquests terrenys al centre de Caldes per a construir-se una luxosa casa.

  Aquest gran espai natural dins la vila és un indret adient pel  passeig, esbarjo i tranquilˇlitat, envoltat de natura i d'un bell paisatge. La seva constant preservaciķ i millora ha servit per garantir el desenvolupament equilibrat i harmōnic de Caldes, tot mantenint i potenciant el seu ecosistema natural.

  vegetaciķ can muntanyā


  Gaudeix d'una gran diversitat d'espčcies vegetals com ara mimoses i lliris, rosers i geranis; plantes medicinals, com la farigola, el romaní i l'eucaliptus; arbres fruiters, com tarongers i llimoners; avets, moreres i xipressos, per citar-ne alguns altres exemples, i sobretot pins.

  Al llarg de la seva extensiķ s'hi poden trobar espais diferenciats de forma natural, una pčrgola amb vistes al mar que acull actes culturals i socials, una petita caseta de fusta i l'antiga masoveria, que serveix per fer-hi actitvitats i tallers.

  Una ruta guiada pel parc permet descobrir la vegetaciķ i l'extensiķ d'aquest emblemātic espai natural de Caldes i gaudir de les espectaculars vistes del municipi i el seu entorn que s'ofereixen des d'aquest indret.

  vistes can muntanyā

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05