Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
PARC MUNTANYĀ
 • can muntanyā

  El Parc Muntanyā estā situat a la falda sud del Puig Castellar. Antigament, el parc era el jardí de la casa d'Adolfo Montaņá, natural de Granollers que, en tornar de Cuba -al voltant del 1934- va comprar aquests terrenys al centre de Caldes per a construir-se una luxosa casa.

  Aquest gran espai natural dins la vila és un indret adient pel  passeig, esbarjo i tranquilˇlitat, envoltat de natura i d'un bell paisatge. La seva constant preservaciķ i millora ha servit per garantir el desenvolupament equilibrat i harmōnic de Caldes, tot mantenint i potenciant el seu ecosistema natural.

  vegetaciķ can muntanyā


  Gaudeix d'una gran diversitat d'espčcies vegetals com ara mimoses i lliris, rosers i geranis; plantes medicinals, com la farigola, el romaní i l'eucaliptus; arbres fruiters, com tarongers i llimoners; avets, moreres i xipressos, per citar-ne alguns altres exemples, i sobretot pins.

  Al llarg de la seva extensiķ s'hi poden trobar espais diferenciats de forma natural, una pčrgola amb vistes al mar que acull actes culturals i socials, una petita caseta de fusta i l'antiga masoveria, que serveix per fer-hi actitvitats i tallers.

  Una ruta guiada pel parc permet descobrir la vegetaciķ i l'extensiķ d'aquest emblemātic espai natural de Caldes i gaudir de les espectaculars vistes del municipi i el seu entorn que s'ofereixen des d'aquest indret.

  vistes can muntanyā

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05