Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 11
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
PARC JOAN MARAGALL
 • bust joan maragallEl parc Joan Maragall és l'espai de trobada més emblemātic de la zona central del litoral caldenc. Pren protagonisme des dels inicis de la histōria de l'estueig a la vila, a mitjans del segle XIX, fins als darrers anys en que ha esdevingut un dels símbols de la transformaciķ de Caldes i una peįa clau de l'activitat al front marítim.

  El parc estā dedicat al poeta Joan Maragall, que des de la primavera de l'any 1901 passava temporades a Caldes -la família es va instalˇlar al carrer de la Pau- per a sotmetre's a cures balneāries per palˇliar les seves afeccions. Un bust recentment restaurat recorda la figura del literat, l'obra del qual conté múltiples referčncies a la vila de Caldes d'Estrac.

  Al parc Joan Maragall hi conflueixen la plaįa de les Barques, a tocar la platja, el passeig dels Anglesos i el passeig de Mar, el carrer Callao i el passeig de les Moreres, i el tram final de la Riera. Dos parcs infantils, una part dedicada a la restauraciķ i la gran pčrgola en la que s'organitzen actes lúdics i culturals sķn les parts destacades d'aquest parc.

 • pergola parc maragall

  Pčrgola del parc


  nens parc maragall

  Parc infantil


  plaįa de les barques

  Plaįa de les Barques
Informaciķ publicada l'11 de febrer de 2010

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05