Turisme - Colon
Turisme - Diables
Turisme - Torre
Turisme - Drac
Turisme - Iot
Turisme - Barques
TermalismeGastronomiaHistōria, art i cultura
Ennuvolat amb tormenta
mín
10°
māx
20°
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa
mín
11°
māx
21°
Descobert
mín
12°
māx
22°
Dilluns 20Dimarts 21Dimecres 22
TURISME
Noms de les platges

Les 2 platges

El litoral marítim de Caldes d'Estrac és avui -com ja ho havia estat antigament- un alˇlicient especial per tots aquells que volen gaudir del bon clima i prendre banys de mar. Les platges caldenques han obtingut en diverses ocasions la māxima distinciķ de qualitat per l'excelˇlčncia de les instalˇlacions, la Bandera Blava, que atorga cada any l'Uniķ Europea.

Caldes compta oficialment amb dues platges, la dels Tres Micos i la del Kalima o de la Riera, si bé a nivell popular si afegeixen dues més, la del Bassiot i la de la Musclera (compartida amb Arenys de Mar). Totes elles apleguen cada any banyistes d'arreu que tradicionalment acudeixen al nostre municipi a prendre el que s'anomenava antigament banys de mar. Actualment, el bon estat de les platges i el bon clima que regna a la zona fa que el litoral de Caldes rebi un gran número de banyistes disposats a passar llargues jornades a les nostres platges.

L'Ajuntament de Caldes vetlla cada temporada pel bon estat de les seves platges i dota de les infrestructures i equipaments necessaris tot el litoral del municipi perquč els banyistes gaudeixin de la seva qualitat.

platja dels tres micos 

bandera-azulplatja dels tres micosparterre-3-micos

La platja es troba ubicada en un entorn urbā (residencial) dins el municipi de Caldes d'Estrac. Pel seu extrem nord, la platja es troba limitada per l'escullera situada a prop de l'Hotel Colon, que la separa de la platja de la Riera. Pel seu extrem sud, en canvi, la platja es troba limitada per la Riera del Gorg, que la separa de la platja de Sant Vicenį de Montalt. 

La platja dels Tres Micos ha obtingut en els darrers anys -des del 2009- el distintiu de Bandera Blava, que l'acredita com una platja de primera línia segons els exigents criteris sanitaris, ambientals i d'accessibilitat que estableix la Fundaciķ Europea d´Educaciķ Ambiental, que és qui l´atorga cada any.

El distintiu Bandera Blava, guardķ d'abast mundial, reconeix que les platges compleixen amb criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja i seguretat, així com que disposen d'una informaciķ i gestiķ ambiental apropiada.

En concret, entre els requisits per poder optar a aquest distintiu destaca l'obligatorietat de disposar d'informaciķ actualitzada de la qualitat de l'aigua de bany, realitzar activitats relacionades amb la informaciķ i educaciķ ambiental, garantir la neteja i la recollida selectiva de residus, donar un servei professional de salvament i socorrisme i que la platja estigui adaptada per a persones amb mobilitat reduīda, entre altres. 

platja del kalima (o de la riera)

platja del kalima o de la riera

La platja es troba ubicada en un entorn urbā (residencial) dins el municipi de Caldes d'Estrac, que consta de 2.799 habitants2. Pel seu extrem nord, la platja estā limitada per un petit espigķ a l'alįada del passatge de Llevant aproximadament, que la separa de la platja d'Arenys. Pel seu extrem sud, en canvi, la platja es troba limitada per l'escullera situada a prop de l'Hotel Colon, que la separa de la platja dels Tres Micos. 

El 2018 la platja del Kalima obté per primer cop el guardķ de Bandera Blava. La bandera blava és un premi que s'atorga anualment des del 1987 per la Fundaciķ Europea d'Educaciķ Ambiental i l´ADEAC (Associaciķ d´Educaciķ Ambiental i del Consumidor) a platges i ports esportius a nivell nacional que reuneixen una sčrie de condicions ambientals i d'instalˇlacions. 


Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundaciķ Palau ofereix atenciķ i informaciķ turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat