Turisme - Diables
Turisme - Barques
Turisme - Drac
Turisme - Torre
Turisme - Iot
Turisme - Colon
TermalismeGastronomiaHistōria, art i cultura
Poc ennuvolat
mín
21°
māx
30°
Descobert
mín
22°
māx
32°
Poc ennuvolat
mín
23°
māx
32°
Diumenge 21Dilluns 22Dimarts 23
TURISME
Estat de les platges

Qualitat de les aigües de bany

A través del web de l'Agčncia Catalana de l'Aigua, podreu cončixer quin és l'estat de les platges de Caldes d'Estrac. Consulteu-ho aquí.


Estat de les platges en temps real

Vegeu, en temps real, la situaciķ de seguretat en el bany de les platges de Caldes, a través del web de Protecciķ Civil de la Generalitat de Catalunya. A través d'aquesta pāgina web podeu consultar en cada moment quina bandera oneja a la platja escollida i informaciķns diverses sobre si, per exemple, hi ha meduses a la platja, si es compta amb vigilāncia o no, horaris d'aquest servei, etc.

Per a fer aquestes consultes, cliqueu aquí [+].

Consulta l'estat de les platges a Caldes d'Estrac [+]


Consells de seguretat a les platges


Cal conscienciar la poblaciķ usuāria de les nostres platges de la necessitat de respectar les normes de bany i els consells de protecciķ civil per a la seva seguretat, fent especial čmfasi en dos aspectes: la consulta de les banderes de les platges per cončixer l'estat del mar i la utilitzaciķ del telčfon d'emergčncies 112 en cas de necessitat. 


Consulteu el web de la Direcciķ General de Protecciķ Civil del Departament d´Interior de la Generalitat de Catalunya on trobareu totes les mesures a prendre en matčria d'autoprotecciķ relacionada amb la seguretat en el bany a les platges de Catalunya. Seguiu aquest enllaį.

Bandera Blava

El 2018 la platja del Kalima aconsegueix per primer cop el guardķ de Bandera Blava i la platja delsTres Micos es consolida per 11č any consecutiu. La bandera blava és un premi que s'atorga anualment des del 1987 per la Fundaciķ Europea d'Educaciķ Ambiental i l´ADEAC (Associaciķ d´Educaciķ Ambiental i del Consumidor) a platges i ports esportius a nivell nacional que reuneixen una sčrie de condicions ambientals i d'instalˇlacions. 


Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundaciķ Palau ofereix atenciķ i informaciķ turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat