Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 11
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 07
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Incidčncies a la via pública

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac posa a disposiciķ dels veīns i veīnes aquest formulari amb la voluntat de vehicular d'una manera més āgil i eficaį les incidčncies que els ciutadans detectin a la via pública.

A través d'aquest breu formulari, podeu aportar una imatge sobre la incidčncia (sots, voreres malmeses, fanals, mobiliari urbā...) que detecteu a qualsevol punt de la via pública de Caldes d'Estrac i intentarem resoldre-la en la major brevetat de temps possible.

Agraīm la vostra colˇlaboraciķ.

*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatōriament

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d'atenciķ ciutadana.

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05