Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Fira del Playmòbil
Inscriu-te!

Arriba la cinquena edició de la Fira del Playmobil

S´ha disposat que els participants puguin començar a construir el seu aparador, de temàtica lliure, el divendres 15 de març entre les 17h i 20h a la Sala Cultural.

190129_playmobilcartell

Consulta les bases del concurs:

1. Poden participar-hi totes aquelles persones que així ho desitgin.

2. Cada participant disposarà d’un espai de 80 x 80 per a realitzar el seu diorama. Podrà utilitzar clicks de Playmobil i qualsevol dels complements de la marca.

3. No s’acceptaran muntatges previs d’una part del diorama o de la decoració del mateix.

4. Els participants podran portar material decoratiu (pedres, herba, etc.) i eines per crear el paisatge del seu diorama.

5. Quedan prohibits diorames de la 1ª i 2ª guerra mundial o altres guerres contemporànies.

6. El concurs consta d’una única categoria. S’atorgarà un premi al guanyador, segon i tercer lloc que consistirà en una caixa de Playmobil.  La resta de participants tindran un obsequi Playmobil per haver concursat.

7. Per tal de participar al concurs, és imprescindible inscriure’s omplint el formulari que trobareu al web de l'ajuntament.

8. El període d’inscripció finalitza el 14 de març.

9. Les places són limitades.

10. Serà imprescindible que els participants muntin el seu diorama el divendres 15 de març  a partir de les 17h de la tarda. Quedaran exposats fins a les 19h de la tarda del dia 17 de març.

11. Es farà entrega dels premis el dia 17 de març a les 19:00h en el mateix recinte.
Per participar només cal que omplis el formulari que apareix a continuació:

*
*
*
*
*

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.
Informació publicada el 2 de febrer de 2018

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05