Segueix els esports a Caldes d´Estrac
Totes les novetats de handbol

Bona jornada amb dues victòries, un empat i una derrota lluitada

EL PRIMER EQUIP MASCULÍ SEGUEIX COLÍDER DE 2A CATALANA.

171018_llavanerespoblenou2na Catalana Masculí: Llavaneres-Caldes d’Estrac 27-27 Poblenou

Se salva un punt però es perd el primer.

L'equip visitant va començar dominant amb un 0-4 i l'equip local ja va anar a remolc tot i que va conseguir reduir la diferència abans del descans (13-14). A la represa es va arribar a empatar a 17 pero una forta davallada va portar el marcador a 21-27. L'equip va pressionar en defensa i va acabar fen un parcial de 6 a 0 per igualar el matx. En resum, un partit dur i molt igualat.

171027_caldes_santJoandespi_quartacatalana171024_femenicaldes_cornellaSènior Femení: 1era Catalana: Llavaneres-Caldes d’Estrac 20-13 Cornellà

Primera victòria de la temporada

El femení necessitava refer-se de les dues derrotes. El Cornellà no va poder fer res davant la major intensitat defensiva del local i encert a la porteria.

4rta Catalana Masculí: Llavaneres-Caldes d'Estrac Atlètic 31-23 Sant Joan Despí

Nova victòria de la quarta catalana

Des del primer moment va dominar en el marcador i va arribar al descans amb 15-10. A la segona part va arribar a guanyar d’onze gols i només una certa relaxació va permetre l’equip visitant maquillar el resultat.

2a Catalana Juvenil Masculí: Llavaneres Caldes d’Estrac 16-26 Berga