NOTíCIES
La crònica esportiva de Caldes d´Estrac
Segueix les darreres novetats dels equips d'handbol i patinatge

HANDBOL

161201_handbol_presentaciAEl Sènior masculí del Llavaneres-Caldes d'Estrac de 3a Catalana va guanyar 30-12 al Santpedor. Amb l’ascens a la butxaca fa setmanes, l’equip va tornar a sumar un triomf després de dues ensopegades, en un partit en el que van començar molt encallats 170201_handbol_sen_fem.jpgen atac, però quan van agafar el ritme van acabar guanyant de manera molt clara. L'equip segueix segon classificat del seu grup a l’espera de començar la Fase pel títol.

Per la seva banda, el Sènior Femení del Llavaneres-Caldes d'Estrac va caure a casa contra el Sant Vicenç B (17-22) dificultant la seva situació a la Copa Federació. Continuen terceres classificades però hauran de guanyar a La Garriga en un partit que tindrà lloc després de Setmana Santa, i esperar que la resta de resultats els afavoreixin.

PATINATGE

170411_patinatge_campionatbarcelonasolodanceCAMPIONAT BARCELONA SOLO DANCE
En el Campionat de referència les patinadores del club patinatge de Caldes d'Estrac han assolit el pòdium. La Paula Fontorodona obté la 3a plaça en la categoria Sènior en el seu primer campionat d'aquesta modalitat. La Marta Poch assoleix la 2a plaça en la categoria Júnior amb uns excel.lents balls tant en el lliure com en el Style Dace. Finalment la Paula Falo ha obtingut la 2a plaça en categoria Juvenil amb molt bones danses i ball lliure. Des del Club es felicita a totes les patinadores que ja s'estan preparant pel Campionat de Catalunya que es farà a Figueres.

170411_patinatge_danielamariaEl club destaca també el treball del tècnic Miquel Quintana que ha aconseguit obtenir aquests bons resultats.

CAMPIONAT D'ESPANYA FIGURES OBLIGATÒRIES

La Daniela Maria obté la 4a plaça en el Campionat d'Espanya. Unes petites errades causades pels nervis en la figura final fan que no aconsegueixi la 2a plaça que tenia al seu abast. Tot i així la patinadora va oferir un gran campionat i una excel.lent actitud. Cal destacar que ha obtingut plaça per participar en la Copa Alemanya de finals de Maig a on tornarà a lluitar pel calaix més alt del pòdium. Una cloenda a la temporada brillant d'una patinadora brillant, on també cal destacar la feina de la tècnica Carla Torrell.

Informació publicada l'11 d'abril de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter