NOTíCIES
70 partits en dos dies
El parc Joan Maragall acull el Torneig de Tennis Taula a la fresca

Torneig Tennis Taula a la fresca 2017

La 8a edició del Torneig de Tennis Taula a la fresca ha tornat a ser un èxit gràcies a la implicació dels joves. Entre el divendres 21 i el dissabte 22 a la tarda, 16 joves van participar al campionat que va tenir lloc al Parc Joan Maragall i on es van realitzar més de 70 partits.

Torneig Tennis Taula a la fresca 2017El torneig de Tennis Taula a la fresca, és una iniciativa de l’Àrea de Joventut,que  a través de l’Espai Jove, i amb la col•laboració i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, cerca l’objectiu d’oferir alternatives lúdiques als joves basades en els valors de la salut, l’esport i la companyonia. Segons David Salvà, regidor de Cultura: “Hem arribat a una vuitena edició on un cop més ha destacat el bon ambient entre tots els participants. Ara toca continuar treballant i escoltant les iniciatives atractives i saludables que ens proposen els mateixos nois i noies de Caldes, per continuar activant l’agenda dels joves”

Torneig Tennis Taula a la fresca 2017Els guanyadors de la primera jornada van ser: Roger Vives (primer classificat), Sergi Vives (segon classificat) i Santiago Barrios (tercer classificat). Els de la segona, Roger Vives (primer classificat), Roger Nolla (segon classificat) i Sergi Vives (tercer classificat). Tots els guardonats van ser obsequiats amb consumicions de diversos tipus a la Quadra del Mar.

Informació publicada el 25 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter