NOTíCIES
Segueix els esports de Caldes
Totes les novetats de Patinatge artístic i Handbol

Bon resultat en el Campionat de Barcelona de Figures Obligatòries 2018

campionat_figures_obligatoriesEl passat cap de setmana va tenir lloc el campionat de Barcelona de figures oblgatòries, a Mollet, on el C.P.A. de Caldes d'Estrac va participar amb dues parinadores en les categories cadet i juvenil.

Els resultats obtinguts van ser excel·lents, el dissabte 3 de febrer, la Raquel Jolis Carne va quedar aconseguir la plata en la categoria cadet i el diumenge 4 de febrer, el C.P.A .de Caldes d’Estrac tancava el campionat amb un fantàstic segon lloc en la categoria juvenil de la mà de la patinadora Daniela Maria Segura.

Ara toca treballar pel campionat de Catalunya que tindrà lloc a Santa Cristina d'Aro els propers 3 i 4 de març.

Doble triomf dels sèniors masculins que tornen a la zona de play-off d'ascens a 1a Catalana i a la d'ascens a 3a Catalana

triomf_valldu2a Catalana Masculina:

Llavaneres Caldes d’Estrac 29-26 Valldoreix

Victòria contra un rival directe per tornar a zona de “play-off”

El partit va començar amb intercanvi de cops, amb els dos equips molt efectius en atac (7-6 a l’equador), però poc a poc la defensa local es va anar afermant i amb un Sergi Tria sensacional en atac (7 gols a la primera part). A la represa la diferència es va anar mantenint i fins i tot augmentant (27-20 als 22 minuts). Aleshores Sergi Rodríguez va posar les coses a lloc amb els dos darrers gols, traient-se l’espina d’un penal fallat poc abans, l’únic a favor de l’equip local en tot el partit.

atletic_ripollet2a Catalana Masculina:

Llavaneres Caldes d’Estrac Atlètic 27-23 Ripollet

Triomf davant d'un rival incòmode

El sènior de 4a va aconseguir també el triomf contra un equip que també s’havia superat a casa seva a la primera volta. El nostre Atlètic va dominar tota l’estona (15-12 al descans), però no va saber trencar del tot el partit per poder obtenir una victòria més àmplia.

1a Catalana Femenina:

JH La Llagosta 24-23 Llavaneres Caldes d’Estrac

El sènior femení tanca la lliga en cinquena posició després de perdre per la mínima a la pista del quart, en un partit en que per diferents problemes i lesions l’equip va anar a jugar sense canvis.

2a Catalana Juvenil Masculina:
BCN Sants 33-13 LLAVANERES CALDES D’ESTRAC

Competició CEVO Aleví:
Sant Fost 10-6 ESCOLA D’HANDBOL CALDES D’ESTRAC

I aquesta cap de setmana?

El cap de setmana només juga el primer equip masculí, que visita dissabte dia 10 de febrer a les 18h la complicada pista del Poble Nou B. Un triomf obriria forat respecte el sisè classificat, precisament el conjunt barceloní. S'espera un gran partit.

La resta d'equips tornaran a l'activitat la setmana vinent.

Informació publicada el 9 de febrer de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter