Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Unicaja de Málaga aconsegueix la I Copa Infantil de Bàsquet Sant Vicenç de Montalt
El torneig es va disputar del 24 al 26 de gener en els poliesportius de Sant Vicenç i Caldes d´Estrac

copa_infantil___partits_caldes.jpgL'Unicaja de Málaga s’ha proclamat campió de la I Copa Infantil Sant Vicenç de Montalt, un torneig que s’ha disputat del 24 al 26 de gener al Pavelló Municipal Toni Sors, i al Pavelló Municipal de Caldes d’Estrac.

copa_infantil___partits_caldes.jpgL'Unicaja va derrotar a la final al FC Barcelona (89-83) amb un destacat Mario Sant-Supery Fernández, que va ser escollit com a jugador més valuós del torneig.

D’altra banda, a la final de consolació, el Real Madrid va derrotar al Betis (80-73), quedant el tercer en el torneig. L’entrenador de l’equip, Ignacio Benítez, va ser escollit el millor entrenador del torneig.

copa_infantil___partits_caldes.jpgLa I Copa Infantil Sant Vicenç de Montalt es una iniciativa que s’ha pogut portar endavant gràcies a la col•laboració i la bona entesa dels ajuntaments de Sant Vicenç i de Caldes d’Estrac i que en la seva primera edició “ha aconseguit reunir equips de primer ordre del bàsquet base masculí com el FC Barcelona”, tal i com ha explicat el regidor d’Esports de Caldes, Joan Baró; i que a més suposa un “impacte positiu en la xarxa de comerços, restauració i hoteleria de Caldes, fent visible la vila com a destí turístic per tots els participants i seguidors del campionat arreu de l’Estat Espanyol” tal i com ha subratllat el regidor de Promoció Econòmica, Freddy Freixas.

copa_infantil___partits_caldes.jpgLa valoració dels dos regidors respecte al torneig ha estat més que positiva i s’ha destacat la bona organització i la voluntat de treballar per aconseguir una segona edició igual d’exitosa.

Des de l’Ajuntament també es vol agrair al Clup de Patinatge Artístic de Caldes, la bona disponibilitat per moure els seus entrenaments i compartir l’espai per a la celebració de l’esdeveniment i també als comerços de Caldes que van preveure l'increment de visitants per adaptar-se a l'augment de demanda.

Informació publicada el 3 de febrer de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter