Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La cursa Triwoman reuneix a més de 300 atletes en la que ha estat la seva segona edició
La competició es va celebrar aquest diumenge amb un circuit per Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

170312_triwoman_grup.jpgLa segona edició de la cursa Triwoman s'ha celebrat amb un gran nombre de participants vingudes d'arreu de Catalunya. La sortida de la competició es va fer a les 9h del matí i la cursa es va desenvolupar sense cap entrebanc amb el Port Balís com a punt de sortida i d'arribada, 170312_triwoman_podi10.jpgen un circuit al costat del mar per Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

Mª Carmen González ha estat la primera en arribar, guanyant la prova dels 5km amb un temps de 20 minuts i 9 segons. El primer premi dels 10km ha estat per María Jesús Santos, del club Challenger, que ha finalitzat la prova en un temps de 43 minuts i 25 segons.
170312_triwoman_podi5.jpgCal destacar que part dels beneficis de la cursa, concretament 300 euros, s’han destinat a la Fundació Vicente Ferrer que treballa per a la transformació social de l’Índia des de fa 40 anys.

El mateix diumenge també es va celebrar la competició Ironkids que va comptar amb  uns 230 infants que van realitzar diferents recorreguts de 1000 m, 750m, 500m i 250m segons l’edat , completant una jornada esportiva on també es van oferir classes de ioga, rem i bateig de vela pels Ironkids, cortesia del Port Balís.