Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
CHLSM i Plan B es fan amb el torneig Maresme Week absolut que ha arribat a la 4ta edició
Aquest dissabte continuem la Maresme Week amb el torneig base que ja té més de 40 inscrits

Partit del CHLSM - Kremlim. Fotos cedides pel CH Llavaneres

Caldes d’Estrac ha tornat a viure un gran dissabte d’handbol amb la disputa del que ja és el 4t Torneig Maresme Week absolut. En aquesta ocasió l’equip CHLSM es va declarar guanyador dins de la categoria masculina, i Plan B, en la femenina.

CHLSM, campions en categoria masculina
La Platja dels Tres Micos de Caldes d'Estrac va ser novament l’escenari d'aquest torneig del Tour Català d'Handbol Platja amb un consolidat format d'un dia de competició amb 24 equips (16 masculins i 8 femenins).

Coco Loco, guanyador de la Copa Caldetes
Al matí, es van jugar les fases de grups, i a la tarda, les fases pel títol de la Maresme Week i les "Copa Llavaneres" i "Copa Caldetes" (amb els equips no classificats per la fase pel títol). Una jornada ininterrompuda de pràcticament 12 hores on tothom va poder de gaudir d’un gran ambient esportiu.

Al vespre, es van jugar primer les finals de Copa, amb triomfs en les dues categories dels equips de Coco Loco que va superar Código H en la Copa Llavaneres masculina, i a l'equip local del #FemPinya en la Copa Caldetes femenina. Gran actuació de nou de les noies del Llavaneres Caldes d'Estrac que van perdre aquesta final als penals.

A les set de la tarda, van començar les finals absolutes amb vencedors inèdits. En la femenina, el conjunt vallesà del Plan B va ratificar el seu gran torneig guanyant de forma clara la final 2-0 sobre APCG. En la darrera final de la tarda, el CHLSM de Montcada va superar el TCN, vigent campió, en un partit molt disputat amb dues parts molt igualades. Els MVP del torneig van ser Judith Vizuete (Plan B) i el porter Ricard Presas (CHLSM).

Coco Loco, amb la Copa Llavaneres

Recordem que aquest dissabte 8 de juliol tindrà lloc la disputa del torneig base del Maresme Week que ja conta amb més de 40 equips inscrits.