HANDBOL

171104_fotoequipsHandbol171104_juvenil_caldes_salle_montcadaentranaments_Caldes_Handbol_alevi

Dos triomfs el passat cap de setmana i primera foto dels cinc equips d’aquesta temporada que va comptar amb la presència de la regidora d’Acció Social, Atenció a les persones i Ocupació de l’Ajuntament de Caldes, Laura Aloy, i l’estrena en un acte com aquest del nou equip Aleví que entrena a l’Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac.

2na Catalana Masculí:Llavaneres Caldes d'Estrac 32-23 Pau Casals Sabadell

El Llavaneres Caldes d'Estrac s'endu els dos punts i continua imbatut (10 punts en 6 partits) i es situa a un sol punt del líder que és el Súria.

4rta Catalana Masculí:  Llavaneres Caldes d'Estrac Atlètic 20-29 Martorell B

Va guanyar un altre partit a casa davant el Martorell B. L’equip va jugar de forma molt seriosa i al descans dominava de 4 gols (14-10). Però en els darrers minuts la relaxació en defensa va acabar reduint la diferència a la mínima expressió.

2na Catalana juvenil Masculí: Llavaneres Caldes d'Estrac 17-28 Salle Montcada

A la represa, els visitants van ampliar l’avantatge amb un parcial de sortida de 0 a 6, però al final l’equip va reaccionar ajustant el marcador.

Equip Aleví de Handbol: Laietà Argentona 10-6 Escola Handbol Caldes d'Estrac

L'equip aleví de l'Escola de Handbol va jugar el seu segon partit a la pista del Laietà d'Argentona el passat 4 de novembre.

CICLISME

171106_campio_ciclisme_GerardEn el final de la temporada de ciclismo per carretera, en Gerard Armillas ha quedat guanyador del rànquing de ciclistas de carretera catalans en la seva categoria Sub 23. Felicitats!

Informació publicada el 9 de novembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter