El dissabte 21 de juliol es van dur a terme les proves de nivell d'iniciació B, C i D al pavelló de Caldes d'Estrac.

Aproximadament 180 patinadors/es van passar pel Poliesportiu de Caldes al llarg del matí i durant la tarda d'aquest dissabte 21 de Juliol.

El CPA Caldes d'Estrac ha presentat a proves 6 nenes. Cinc de les quals van obtenir el seu diploma i per tant el passi de nivell, Malena Baldessari, Júlia Balletbó, Paula Pinatelli i Julia Navarro van superar amb èxit el nivell D i Paula Pascual el nivell C.

Lucia Mas de Xaxas va tenir una petita errada i no va poder ser. Toca seguir treballant.

patinadores1III trofeu d'estiu del CPA Llavaneres a Caldes d'Estrac

Diumenge 22 de juliol va tenir lloc el III trofeu d'estiu del CPA Llavaneres a Caldes d'Estrac amb un excel·lent nombre de participants i uns fantàstics resultats.

Al llarg de tot el dia van patinar per les nostres instal·lacions aproximadament 160 nens/es de 12 clubs diferents. El podi per a les patinadores de Caldes va quedar així: Meritxell Miralles, 1a i Judit Perez, 3a en Categoria PreCertificat. Naiara Oliver, 1a i Lucia Mas de Xaxas, 2a en categoria iniciació B menors. Paula pasqual, 1a en categoria C menors. Estefania Zambrano, 3a en categoria E menors i Paula Pinatelli, 2a en categoria D menors. Cal destacar també els cuarts llocs de Laia Paricio, Isona Roig, Clhoe Magaña i Malena Baldessari en les seves respectives categories.

patinadores2Campionat de Catalunya de patinatge artístic de les categories Benjamí, Aleví i Infantil

El cap de setmana del 21 i el 22 de juliol també va tenir lloc al Poliesportiu de les Comes d'Igualada el Campionat de Catalunya de patinatge artístic de les categories Benjamí, Aleví i Infantil, en el que hi van participar 69 patinadors i patinadores.

Laia Molons patinadora del CPA Caldes d'Estrac ens representava en categoria aleví van aconseguir una 15a posició i va resultar classificada en el campionat de Catalunya en el seu primer any en categoria aleví.

patinadores4Les patinadores infantils competeixen en el campionat de Barcelona Infantil B

Aquest cap de setmana del 28 i 29 de juliol ha estat el torn de les infantils del Club de Patinatge de Caldes que han disputat el campionat de Barcelona infantil B al pavelló de Lliça de Vall.

Marina Codina, després de fer un curt sense cap errada, es va col·locar en la primera plaça provisional del podi i després d'un molt bon llarg el diumenge es va obtenir una gran 2a posició.

Ainara Pino, amb una petita errada en el curt es va posicionar provisionalment en una 12a plaça i després d'un bon llarg, s'ha col.locat finalment en una meritòria 11a posició. Mònica Comajuan aquest cop l'han traït els nervis, però de ben segur que la següent anirà millor. Ha obtingut la 27a posició.

Cal dir que tant per la Marina com la Mònica C. aquest ha estat el seu primer campionat en categories i que Ainara Pino també s'estrenava aquest any en infantil.

Moltes felicitats a totes elles i a les seves entrenadores.

Informació publicada el 30 de juliol de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter