No et perdis les novetats de Patinatge Artístic i de Handbol

HANDBOL

festa_cloendaDissabte festa-cloenda de la Primera temporada d'handbol escolar a Caldes!

Aquest dissabte tots els escolars de la zona estan convidats a descobrir l’Handbol al Pavelló de Caldes d’Estrac, en una activitat enfocada a nens i nenes de 3r de primària a 2n d’ESO.

El Club de Handbol Llavaneres- Caldes d’Estrac celebra el final de la primera temporada d’Handbol escolar a Caldetes. És per això que el Club us convida al Pavelló de Caldes d’Estrac aquest dissabte 9 de juny a les 11 del matí on hi haurà activitats i un pica-pica final de germanor.

Del passat cap de setmana, Cal destacar el final de temporada del Sènior Femení que es va quedar a les portes de la final de Copa Federació.

El Sènior Femení anava a Cerdanyola del Vallès sabent que duia una renda curta per intentar passar en una pista difícil contra un equip en ratxa, i certament va ser-ho. Es va lluitar però una mala fase al final de la primera meitat va ser clau pel desenllaç final. Tot i això cal destacar el gran final de temporada del nostre equip femení que ha estat semifinalista com la temporada passada!

PATINATGE ARTÍSTIC

patinadoresCAMPIONAT D'ESPANYA DE SOLO DANCE 2018 Fuengirola

La Paula Falo i la Marta Poch han competit aquest cap de setmana en el Campionat d'España de Solo Dance, aconseguint els seguents resultats:

Paula Falo, 9a posició després de realitzar un bon programa llarg i remontant una plaça respecte la “style dance”.

Marta Poch, 9a posició després de realitzar un bon programa llarg i remontant una plaça respecte la “style dance”.

Les dos patinadores han aconseguit plaça per l'Open Internacional Hettange

patinadoresPRE-SELECCIÓ CATEGORIA INFANTIL 2018

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la pre-selecció infantil a Santa Eulàlia de Ronçana. Tres de les patinadores de Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac hi van participar. Per a totes elles era la primera vegada en aquesta competició.

Ainara Pino i Monica Comajuan van obtenir una 8a i 11a posició respectivament en el grup de dissabte al matí i la Marina Codina, 9a en el grup de diumenge tarda. Totes elles van defensar molt bé el seu disc llarg com així ho demostra la classificació.

Aquests bons resultats fa que el mes vinent puguin disputar el Campionat de Barcelona infantil B que tindrà lloc a Lliçà.

Moltes felicitats a les tres i als tècnics per la feina feta!

Informació publicada el 8 de juny de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter