Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Club de Petanca de Caldes celebra el primer acte oficial del seu 40è aniversari amb la tirada del Tortell de Reis.
La competició va ser un èxit de convocatòria amb totes les places disponibles complertes

petanca tortell

petanca tortellEl Club Petanca de Caldes Caldetes ha iniciat l’any del seu 40è aniversari amb la tradicional tirada del Tortell de Reis. Una competició que ja és tota una tradició en el club i que es va celebrar el dissabte 4 de gener a les pistes municipals de Petanca de Caldes d’Estrac.

petanca tortellFesta Major 19Un cop més, la convocatòria va ser un èxit i es van exhaurir totes les places disponibles. •36 participants es van disputar els premis i la classificació ha quedat d’aquesta manera: en el primer grup, els guanyadors han estat Ramon, Vicens i Carol, mentre que la tripleta formada per C.Muñoz, Santiago i C.Castro han quedat els segons.

En el segon grup, els guanyadors han estat Juan, Calba i Juani, mentre que la tripleta formada per Jaime, Félix i Julia han quedat en segon lloc.

Finalment, en el tercer grup, els guanyadors han estat Enrique, Tolosa i Encarna, mentre que Francesc i C. Corona han quedat els segons.

Com ja és habitual, els guanyadors van ser obsequiats amb el Tortell de Reis.

Informació publicada el 14 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter