Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Interrupció programada del subministrament d'aigua a Caldes d'Estrac
Demà, 12 de juliol, s'interromprà el subministrament d'aigua de 8 a 15 h als carrers Església, La Riera, Pins Salvà, Sant Pere Abanto i Camí Vell

L'empresa BLAU Agbar, responsable del subministrament d'aigua a Caldes d'Estrac, informa a tota la població que demà, 12 de juliol de 2023, es durà a terme una intervenció programada a la xarxa de distribució d'aigua potable. Aquesta actuació té com a finalitat realitzar tasques de millora i manteniment per garantir un servei més eficient i de qualitat als veïns i veïnes de la localitat.

En conseqüència, es produirà una interrupció temporal del subministrament d'aigua potable durant el següent horari: de les 8 a les 15 h. Les zones afectades per aquesta interrupció seran els següents carrers: Església, La Riera, Pins Salvà, Sant Pere Abanto i Camí Vell.

L'empresa BLAU Agbar lamenta les molèsties que aquesta situació pugui ocasionar als veïns i veïnes de Caldes d'Estrac. Es recomana als afectats prendre les mesures oportunes per afrontar aquesta interrupció del subministrament, com emmagatzemar aigua suficient per a les seves necessitats durant aquest període.

En cas de tenir alguna avaria o incidència relacionada amb el subministrament d'aigua, es posa a disposició dels veïns i veïnes el telèfon d'atenció 900 304 070, on podran comunicar-ho i rebre l'assistència necessària.

BLAU Agbar agraeix la comprensió i col·laboració de la població durant aquesta intervenció, que té com a objectiu millorar la qualitat del servei d'aigua a Caldes d'Estrac.

Tall aigua 12 juliol

Tall aigua 12 juliol

Fitxer: Tall_Caldes_d_Estrac_12.07.23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 355.41 kB

Informació publicada l'11 de juliol de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05