Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
En marxa la fase local de la Mostra Literària
Els treballs es poden fer arribar a l'OAC de l'Ajuntament fins al diumenge 31 de març.

Com ja és habitual, les obres són de temàtica lliure. Han de ser individuals, escrites en català i totalment inèdites. Així mateix, només s’acceptarà una obra per categoria, modalitat (prosa o poesia) i persona participant.

Novament, la Mostra Literària compta amb set categories diferents segons l'edat de les persones participants: GRUP A1 (6 i 7 anys), GRUP A2 (8 anys), GRUP B (de 9 a 11 anys), GRUP C (de 12 a 14 anys), GRUP D (de 15 a 18 anys), GRUP E (de 19 a 25 anys) i GRUP F (a partir de 26 anys). Els grups es classificaran tenint en compte l’edat real de les persones participants abans del diumenge 31 de març. Així mateix, s’atorgaran dos guardons extraordinaris sense límit d’edat: el premi de microrelats i el premi de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Pel que fa a la presentació dels treballs, s’hauran de lliurar preferiblement en format digital a través de la seu electrònica del web municipal. De manera presencial, es podran entregar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

L’acte de lliurament de guardons als guanyadors de la fase local tindrà lloc el 20 d’abril a les 18 h a la Sala Cultural de l’Ajuntament. Prèviament, s’haurà fet públic el veredicte que elaborarà un jurat especialitzat. Així mateix, els treballs que seleccioni aquest jurat participaran en la fase final de Mostra Literària conjuntament amb què es remetin des dels altres municipis de la comarca.

Mostra Literària 2024

Informació publicada el 27 de febrer de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05