Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Petites grans feines a la via pública
L'Àrea de via Pública i Serveis ha executat tasques de manteniment i reparació.

L’Àrea de Via Pública i Serveis segueix en la seva línia d’anar executant petites grans obres, quasi totes de manteniment i reparació, per intentar que l’aspecte exterior del municipi sigui el més acurat possible. Van des del pintat de mobiliari i de la senyalització viària, fins al baldeig, sistemàtic i rigorós dels passos soterrats i altres indrets amb aigua freàtica pròpia, de la que no és apta pel consum humà. L’ajuntament disposa d’una cisterna que s’omple d’aigua freàtica, de la mina que baixa per la riera, i que després s’utilitza per a la neteja viària.

Cada dilluns, a primera hora, es reuneix la direcció de l’Àrea per tal d’avaluar la feina feta i programar la que s’ha de fer. Hi té un paper destacat el servei d’avisos de la Línia Verda que, gràcies a la col·laboració desinteressada de molts veïns, s’ha convertit en un element essencial per detectar desperfectes, mancances i avaries.

Elisabeth Segura, regidora al capdavant, reconeix la ingent feina que li correspon. “Són molts anys sense una programació sistemàtica que hagi tingut en compte tots els punts del municipi. Durant massa temps s’ha anat improvisant, fet que ha motivat oblits importants”, explica.

També reconeix que no sempre es pot donar cap a tot, ni tan de pressa com es voldria. A vegades les limitacions pressupostàries o logístiques no ho permeten, tot i que sigui voluntat del Govern reduir-les al màxim.

Feines manteniment

Manteniment

Aigua freàtica

Camió extractor aigua freàtica



Informació publicada el 22 de març de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05