Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Vine a conèixer l'Escola Bressol Sagrada Família!
L'equip docent rebrà les famílies interessades en el centre educatiu durant tres dies consecutius: dimecres 24 d'abril, de 10 a 11 h, i dijous 25 i divendres 26 d'abril, en horari de 16 a 17 h. Cal confirmar assistència prèviament.

Un any més, l'Escola Bressol Sagrada Família obre les portes a totes les noves famílies interessades en el projecte educatiu del centre. Durant la trobada, s'ensenyaran les instal·lacions i s'explicarà la metodologia d'aprenentatge i el projecte pedagògic, així com l'equipament municipal i les seves diferents estances, que aposten fermament pel joc i l'experimentació com a eines que permeten als infants arribar al coneixement de les seves pròpies experiències i vivències, respectant els ritmes de cada infant.

La primera jornada de portes obertes tindrà lloc el dimecres 24 d'abril, de 10 a 11 hores. Les dues restants es faran el dijous 25 i el divendres 26 d'abril, de 16 a 17 hores. Per assistir-hi, cal confirmar assistència trucant al número de telèfon 93 791 11 06 o bé enviant un correu electrònic a mongefr@caldetes.cat.

Tanmateix, el mateix divendres 26 d'abril, s'ha organitzat una hora del conte especial a les 17h a la mateixa escola, per a tots aquells infants i famílies que vinguin a conèixer l'Escola Bressol. Totes aquelles famílies que ho vulguin, una hora abans a les 16h, podran visitar l'escola i conèixer el projecte educatiu.

Pel que fa al calendari, la presentació de sol·licituds per dur a terme la preinscripció serà del 8 al 21 de maig. Més endavant, el període de matriculació romandrà obert del 17 al 25 de juny. Per a més informació i consultar detalladament tots els terminis, podeu visitar aquest espai del Departament d'Educació.

pp

Informació publicada el 2 d'abril de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05