Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Rècord de participació a la Cursa de Caldes
Més de 650 inscrits/es que van completar tot el recorregut

La Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles se supera i aquest 2024 ha tornat a captivar esportistes i espectadors de tot el territori maresmenc i català, superant el rècord d'inscripcions d'anteriors edicions. I és que en la 34a edició d'aquesta tradicional cursa s'hi van apuntar un total de 605 persones de diferents categories.

En un diumenge en què la pluja va fer acte de presència, les condicions climatològiques tampoc van frenar l'ímpetu i l'energia desbordant dels corredors i les corredores, que van gaudir d'un entorn idíl·lic i d'una jornada esportiva que va esdevenir tot un èxit organitzatiu i de participació. Per a més informació i conèixer els resultats de la cursa, podeu consultar la classificació oficial i també descarregar l'àlbum de fotografies de l'esdeveniment.

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac felicita les persones guanyadores i vol traslladar un agraïment especial a totes les persones voluntàries, la Policia Local dels diversos municipis implicats, la Brigada Municipal, la Creu Roja, el Club Patinatge Artístic i Caldetes Esports i Cultura per garantir que la 34a edició de la Cursa Popular es convertís, novament, en una gran demostració de planificació i implicació social.

La Cursa Popular, organitzada per l'Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac amb el suport de Gesport i dels Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, va transcórrer principalment vora del mar, tot fent incursions també pels principals carrers del municipi i passant per Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. Amb l’Esplanada Can Muntanyà com a punt de sortida i d'arribada,  la competició va significar, una vegada més, una experiència inoblidable per a totes les persones participants. La cursa, a més, va ser prova oficial del Circuit Maresmenc de Curses 2024 promoguda per Gesport i Championchip.

3 Viles

Informació publicada el 2 d'abril de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05