Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El CPA competirà als mundials de Patinatge Artístic
Judit Pérez, Meritxell Miralles, Laia Molons i Clàudia Carrión, entrenades per Carla Escrich, van assegurar diumenge el seu lloc al campionat mundial 2024, modalitat de quartet

El Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac ha aconseguit una fita històrica, amb la seva qualificació per als Mundials de Patinatge Artístic en la modalitat de quartet. Les patinadores de la categoria júnior, Judit Pérez, Meritxell Miralles, Laia Molons i Clàudia Carrión, entrenades per Carla Escrich, van assegurar diumenge el seu lloc al campionat mundial amb una bona actuació al Campionat d’Espanya, celebrat a Alcoi (València).

És la primera vegada que el CPA Caldes d’Estrac tindrà representació d’un grup en els Mundials. Les patinadores segueixen les petjades de la seva entrenadora, Carla Escrich, Subcampiona del món en la categoria sènior individual i Campiona d’Europa en la mateixa categoria la temporada passada.

Tot i ser més joves, el quartet del CPA va debutar en la categoria júnior l'any passat, on va obtenir un notable tercer lloc a Espanya i el segon lloc a Europa. Aquest any, han consolidat la seva posició amb la segona plaça al campionat nacional, que els ha valgut la qualificació directa per als Mundials, sense necessitat de passar per la competició europea.

Amb la vista posada en els Mundials, que se celebraran a Rinini, Itàlia, al setembre, Escrich destaca la dedicació i el treball del quartet, tot subratllant la decisió de competir en una categoria superior per donar-los l’oportunitat de participar en un campionat internacional.

El CPA Caldes d’Estrac s'apropa a aquesta cita mundial amb expectatives altes i el suport de l’Ajuntament i els seguidors i seguidores, que confien en la capacitat del quartet per destacar en l'escenari global del patinatge artístic.

CPA Mundials

CPA Mundials

Informació publicada el 9 d'abril de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05