Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac acollirà el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic “Solo Dance” 2024
La competició tindrà lloc del 28 de maig al 2 de juny al poliesportiu municipal.

Aquest prestigiós esdeveniment esportiu, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, reunirà a patinadors i patinadores de totes les categories, des de benjamins fins a sèniors, a més del nombrós públic que habitualment segueix aquestes competicions.

L’acord entre la Federació de Patinatge i l'Ajuntament per organitzar-lo, es va tancar en una reunió mantinguda a la seu consistorial, entre el responsable del Comitè Català de Patinatge, Eduard Casals, la coordinadora tècnica del CPA Caldes, Carla Escrich, i la tinent d’alcalde, Elisabeth Segura i el regidor d’esports, Xavier Herrero.

Des de l’Ajuntament es valora positivament l’acord assolit perquè “servirà per donar a conèixer el vessant més esportiu i acollidor del nostre municipi, a través de la difusió que es farà de l’esdeveniment i de les moltes persones que hi acudiran”, segons diu Xavier Herrero, principal impulsor de l'entesa. Paraules que reforça Elisabeth Segura quan afirma que “som conscients que és una bona oportunitat per mostrar el suport municipal als integrants del Club de Patinatge per la feina de formació i divulgació esportiva que fan i per la difusió del nom de Caldes que des de fa anys, van donant a conèixer arreu”.

Per la seva banda, els representants de la Federació i del Club, també han tingut paraules de satisfacció per la predisposició i acollida que han tingut i tindran durant el campionat per part de l’Ajuntament, i demanem que el conjunt de la població no deixi passar per alt aquest esdeveniment. "Convidem a tothom a venir al poliesportiu i gaudir de l’espectacle. Val la pena!", diuen.

Campionat Catalunya Patinatge Artístic

Informació publicada el 15 d'abril de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05