Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Com es canvia la cara del mobiliari urbà
Des de l´Àrea de Via Pública s´ha fet un inventari d´aquells elements ornamentals i de mobiliari urbà susceptibles a ser reparats o substituïts

Des de l’Àrea de Via Pública s’ha fet un inventari d’aquells elements ornamentals i de mobiliari urbà susceptibles a ser reparats fins on sigui possible, o substituïts si el mal ja no té remei. Habitualment les raons del mal estat són diverses, però hi ha elements comuns sempre presents: la mala o nul·la conservació durant massa temps, l’ús freqüent si no inadequat i a vegades – més de les que caldria- per raó d’actes vandàlics.

Així, ja s’ha reparat la barca de la plaça de les Barques i s’està en procés d’adequar l’àncora que presideix l’inici del Passeig dels Anglesos. També s’estan refent escocells dels arbres, s’han pintat papereres i altres elements urbans.

N’és un exemple clar els bancs de l’accés a la platja que es veuen a les imatges. És ben evident la transformació – en positiu- que ha permès donar-li nova vida i millor utilitat. Només és una de les feines de renovació i millora que s’estan executant.

Banc arreglat

Banc arreglat del tot

Informació publicada el 16 d'abril de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05