Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Pla de xoc per millorar l'entorn vegetal
Des de principis de març, l'Àrea de Via Pública ha intensificat els treballs de cura de l'arbrat i plantes.

La feina per condicionar la via pública no coneix descans i menys amb l’arribada del bon temps. Pel que fa als arbres i plantes de parcs, jardins i parterres, la sequera condiciona l’activitat de regadiu, però la Brigada i l’empresa responsable del seu manteniment, tenen cura que les plantes sobrevisquin i alhora aprofiten per podar-les fins on sigui necessari.

Des de principis de març, l’Àrea de Via Pública ha intensificat els treballs, que ara ja són ben evidents als ulls de qualsevol ciutadà que s’ho miri. L’entrada des de l'N-II, el carrer Callao, els parterres de Can Muntanyà, les jardineres del Camí Ral, el Parc de la Bassa, els entorns del Parc de les Ginesteres i del carrer Verdaguer són només alguns dels punts on la feina feta és més evident. També el passeig dels Anglesos i els  tamarius de la platja.

Com diu Elisabeth Segura, regidora responsable del manteniment, “és una feina que a vegades pot passar inadvertida, però que requereix esforç i dedicació. Mantenir el bon estat i aspecte dels seus elements vegetals, és primordial per dotar Caldes d’un entorn més agradable i saludable". 

"És clar que també hi ajuda que el comportament cívic sigui l’adequat", diu Segura. "Cal respectar els jardins, els parterres i, molt important, recollir les deposicions de les mascotes que a vegades, malmeten la feina feta".

Parterres

Parterres 2

Informació publicada el 16 d'abril de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05