quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Joaquim Arnó és reelegit alcalde de Caldes d´Estrac

quim vara ple 11 junyJoaquim Arnó va assolir l´alcaldia després d´obtenir els 6 vots dels regidors de CiU, pels 5 vots de la candidata del PSC, Rosabel Cantenys, aconseguint doncs la majoria absoluta, en la primera i única votació.

Dels 11 regidors que formen el nou Consistori, 5 ja han estat regidors en el darrer mandat, inclòs el mateix alcalde, Joaquim Arnó, mentre que 6 d´ells són nous. Aquest és el cas de Marc Vergés, Roser Alsina i Elisabeth Segura, per CiU i, per part del PSC, Sergi Saurí, Àngels Massisimo i José Ramón Riesco (que substitueix al número 4 de la llista socialista, Pedro Cano, que va renunciar abans del Ple de dissabte).

Després de rebre la vara d'alcalde de mans del president de la mesa d'edat, Marcos Blázquez, Joaquim Arnó va cedir la paraula als portaveus dels dos partits amb representació municipal, CiU i PSC, per manifestar quina serà la tasca que pensen desenvolupar durant aquest mandat a l'Ajuntament de Caldes d´Estrac, ja sigui des del govern o des de l'oposició.

psc ple 11 junyRosabel Cantenys (PSC) va anunciar que el seu grup realitzarà una oposició constructiva a l´acció de govern de CiU i va  aprofitar el Ple per a mostrar el seu desacord en alguns àmbits desenvolupats per CiU en el darrer mandat. Cantenys també va donar les gràcies a totes les persones que han confiat en la seva força política.

Per la seva banda, el portaveu de CiU, Marc Vergés, va apuntar que “la situació actual és incerta respecte als recursos necessaris per al manteniment dels serveis públics i la millora del benestar” i va avisar que afrontar aquesta situació cal el recolzament de tots, tot llençant un missatge a l´oposició del PSC” aquest és el repte per als valents que el vulguin afrontar, aquesta és l´oportunitat per als qui s´hi vulguin afegir. ciu ple 11 junyQui vulgui continuar personalitzant la culpa, assenyalant la diferència com a element de divisió, està sincerament, fora de lloc”.

El nou alcalde, Joaquim Arnó, va tancar el Ple amb una intervenció que va iniciar amb un agraïment  i va fer una menció especial als tres regidors de l´anterior govern que han deixat el seu càrrec i a la seva família.

Joaquim Arnó va avançar la que serà la línia del govern municipal  en aquest mandat “seguirem treballant per fer possible una millor convivència, allargant la ma a aquells que encara no han correspost, però no ho farem sense contingut”, va manifestar tot fent referència a l´oposició del PSC, a qui va advertir que “l´allargarem amb ganes de sumar, però amb fermesa contra aquell que la vulgui mossegar”.

sala plens gral 11 junyTot i reconèixer que la difícil situació de crisi econòmica afecta també la gestió municipal, l´alcalde va explicar que “haurem de treballar perquè els nostres ciutadans puguin disposar dels serveis que des de l´Ajuntament, i dins les nostres competències, ens sigui possible d´oferir per a pal·liar les mancances que es produeixen en el nostre entorn”.

Amb tot, Joaquim Arnó va assegurar una continuïtat del govern en la línia encetada en el darrer mandat de gestió dels recursos municipals de forma rendible i eficient per permeten mantenir la prestació dels serveis públics necessaris pel benestar de la població caldenca. En aquest sentit, el recent escollit batlle també va assegurar la renovació de l´aposta per a les polítiques socials iniciades en els darrers anys que conformen “els pilars bàsics de l´atenció social i ocupació, sobretot pels col·lectius més desafavorits, joves i gent gran”.

En els propers dies es convocarà una primera sessió plenària per definir les regidories que assumirà cadascun dels regidors que formen part de l'equip de govern.

nou govern caldes 2011

Informació publicada el 14 de juny de 2011Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05