Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L'Ajuntament ofereix servei jurídic al afectats per les participacions preferents

Des de ja fa unes quantes setmanes, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha centralitzat la gestiķ dels ciutadans afectats per la mala comercialitzaciķ de participacions preferents i obligacions subordinades protagonitzada per el personal adscrit a diverses entitats financeres, bāsicament l’antiga Caixa Laietana de Matarķ, ara Bankia.

L’alcalde, Joaquim Arnķ, ja ha mantingut diverses reunions amb els veīns afectats -que superen la vuitantena- i ha posat a la seva disposiciķ el servei d’assessorament jurídic i de línies d’actuaciķ a emprendre sobre el possible inici de les corresponents accions judicials en aquests casos per part del bufet BBS Advocats, especialitzat en mala praxis bancāria, i que compta amb l’experičncia i coneixements suficients en l’āmbit bancari i financer.

Resulta impossible relatar la diversitat de casos i situacions detectades, perō el que sí s’ha posat de relleu en les reunions mantingudes fins ara és que en la majoria dels casos, s’han estat comercialitzant aquests tipus de productes a persones sense coneixements financers, que s’han vist sorpresos en la seva bona fe i en la confianįa que havien dipositat en l’entitat financera de la que eren clients.
Ja s’ha establert que les possibles reclamacions s’hauran de fer a títol individual i a cārrec de l’interessat. En aquest sentit, l’Ajuntament de Caldes ha gestionat que, en cas d’interessar, el bufet d’advocats apliqui les millors condicions possibles, si bé aquest extrem sempre queda sotmčs a l’acord entre les parts.

Informaciķ publicada el 4 d'abril de 2013Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05