Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Acord per a garantir la seguretat de La Dormida

Una comissió de treball amb representació de tots els agents que participen en la celebració de La Dormida del proper 31 d'agost, va definir dilluns passat el Pla de Seguretat de l'edició d'enguany de la festa.

reunió seguretat dormida 5 agostRepresentants de l'organització –la colla de Diables-, Policia Local, empresa de seguretat privada, Creu Roja i Ajuntament - a través de la regidora de Cultura, Roser Alsina-, van celebrar dilluns passat una reunió de treball amb l'objectiu d'establir un protocol de comunicació entre tots els agents que participen en aquesta festa.

Aquest grup de treball ha introduït diverses modificacions importants sobre el Pla de Seguretat ja existent, arrel de les apreciacions sorgides a la reunió, com són la delimitació de l'espai de seguretat a la via pública, que en l'edició d'enguany serà doble, i/o el recursos humans que hi destinarà cadascuna de les parts implicades.. Així mateix s'ha designat una persona responsable de cada àmbit i s'ha establert una comunicació permanent entre elles per aconseguir la màxima coordinació.

També han quedat definits els punts de control d'accés i sortides d'emergències, així com les mesures de seguretat dins i fora de l'espai on es celebra La Dormida i els recursos sanitaris amb que es comptarà, que en aquesta edició s'han ampliat (2 ambulàncies i un metge).  

cartell dormida 2013 - Imatge inexistentAquesta reunió de treball és una continuïtat a la línia encetada en les darreres edicions de La Dormida, en què Ajuntament i organització acorden reforçar el dispositiu de seguretat per controlar possibles incidències i ha previst un control exhaustiu a l'hora de permetre l'accés al consum de begudes alcohòliques als menors d'edat. Al mateix temps, s´ha acordat que l'hora de finalització de la festa sigui, com passa amb la Nit Jove, les 5 de la matinada.

El pròxim 31 d'agost la platja de Caldes acollirà una edició especial del 20è aniversari de La Dormida, un esdeveniment que cada any omple de gent vinguda d'arreu el nostre front marítim i que marca l'inici de la Festa Major en una festa en la que hi tenen cabuda diversos sectors de públic.

Tant els Diables d'Estrac com l'Ajuntament de Caldes demanen la col·laboració de tothom per gaudir de la festa sense problemes i recordar aquests 20 anys d'història de La Dormida a Caldes, tot un referent de les festes es celebren a la vila.

Informació publicada el 7 d'agost de 2013Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05