Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dijous, 24 d'octubre de 2013  -  6 h tarda
Cafè amb l'Alcalde
Inscripcions obertes

cafè amb l'alcalde_rL'Ajuntament de Caldes d'Estrac obre una nova eina de participació ciutadana a través del que s'anomena Cafè amb l'alcalde. Es tracta d'una iniciativa perquè el ciutadà s'adreci directament a l'alcalde per a traslladar les seves inquietuds vers algun aspecte del municipi o bé per a obtenir-ne informació.

A través d'aquesta nova línia directa amb l'alcalde tots els caldencs i caldenques poden adreçar les seves demandes, queixes i consultes. 

 

L'operativa d'aquest Cafè amb l’alcalde és ben senzilla. La persona interessada pot inscriure's a través d'un formulari habilitat al web municipal o bé de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) –situada als baixos de l'Ajuntament i en horari de 9 a 14h els dies laborables-, fent constar, en ambdós casos, les seves dades personals i un contacte. Quan hi hagi un grup reduït de persones interessades, des de les oficines municipals es contactarà amb cada persona per a convocar-la al Cafè amb l'alcalde, que es celebrarà al mateix despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament.

Lloc: Despatx de l'Alcaldia (edifici consistorial)
Organitza: Ajuntament de Caldes d'Estrac
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05